Kotimaiset laatuikkunat

Ikkunat kaikenlaisiin kohteisiin – Tapijola-ikkunoiden raaka-aineet, pintakäsittely, valmistus ja logistiikka ovat taattua kotimaista laatua. Täysin kotimaiset Tapijola-ikkunat valmistetaan tehtaallamme Hankasalmella, Keski-Suomessa.

Ikkunat etsinnässä? Tapijola-ikkunat kruunaavat kiinteistösi!

Ikkunat kaikenlaisiin kohteisiin: kotiin, mökille, taloyhtiöön tai yrityksen toimisto- tai tuotantotiloihin.

Tutustu Tapijola-ikkunoihin:

Tapijola Energy 1.0

Kestävä ja kaunis laatuikkuna uudiskohteeseen

Suosituin ikkunamallimme, jonka ilmanläpäisevyys, vesitiiviys ja tuulenkestävyys ovat huippuluokkaa. Ikkuna täyttää rakennusmääräysten vaatimukset nyt ja myös tulevaisuudessa.

Tapijola Energy 8.0

Erinomaisen energiatehokas saneerausikkuna passiivitaloon

Lämmönläpäisykertoimeltaan erinomaisen energiatehokas lämpölasi-ikkuna. Tapijola Energy 0.8 soveltuu erinomaisesti passiivitaloihin sekä paksuseinäisiin uudiskohteisiin.

Tapijola EK

Ikkunat suuriin lasipintoihin

Sopivia käyttökohteita ovat suuret lasipinnat sekä edullista ja yksinkertaista rakennetta vaativat kohteet.

Ikkunat rahoituksella n. 150 € /kk

Lisäominaisuuksilla jokaiseen kotiin sopivat ikkunat

Auringonsuojalasilla viilennystä paahteisiin kesäpäiviin

Tehokas ja huomaamaton Suncool 70/35 -auringonsuojalasi isoissa ikkunoissa auringon puoleisilla seinillä vähentää ilmastointilaitteiden kuormitusta ja energiakustannuksia kesähelteillä.

Ääntä eristävä lasi melun torjuntaan

Jatkuva liikenteen melu vaikuttaa tutkitusti elämänlaatua heikentävästi. Tapijola-ikkunoihin on saatavana ääntä eristävät lasit, jotka vaimentavat ulkoa kantautuvan melun hyvin tehokkaasti. Nuku paremmin – valitse Tapijola-ikkuna!

Palonsuojalasilla turvaa

Monesti ulkorakennuksissa säilytetään tulenarkoja aineita. Tällöin pihavaraston tai autotallin vastaiseen ikkunaan on hyvä valita turvallisuutta lisäävät palonsuojalasit. Tapijola-ikkunoiden palonsuojalasi täyttää EI15/EI30-luokkien palovaatimukset.

Panssarilasi pysäyttää murtomiehet

Lisää kotisi turvallisuutta murtovarmoilla Tapijola-panssarilasi-ikkunoilla. Vankkoihin karmeihin tehdyt panssarilasi-ikkunat tuovat turvaa ilkivaltaa ja omaisuusrikoksia vastaan. Turvaa tärkeimpäsi Tapijola-ikkunoilla.

Allergiaikkunapaketti

Tuuletuksen yhteydessä sisäilmaan päässyt siitepöly on monen allergikon vuosittainen lääkitystä vaativa riesa. Tapijolan allergiaikkunoilla vähennät niin siitepölystä kuin muista ilman epäpuhtauksista johtuvia silmä- ja hengitystieoireita.

Lasit kotisi sävyissä

Valikoimissamme on rajaton määrä eri värivaihtoehtoja laseihin.  Voit valita ikkunoihisi haluamasi sävylasit edullisesti, vaikka eri sävyjä yhdistellen. Valikoimistamme löydät myös erilaisia häivytelaseja, esimerkiksi pesuhuoneeseen tai saunaan.

Kruunaa ikkunasi kaihtimilla

Sälekaihdin on edullinen ja säädeltävä verhoratkaisu  joka kotiin. Tapijola-ikkunoihin saat lisävarusteena laadukkaat sälekaihtimet. Sälekaihtimilla estät huonetilan kuumenemisen helteellä ja säädät luonnonvalon määrää kodissasi portaattomasti. Kysy kaihdinratkaisujamme!

Räätälöidyt ikkunaverkot

Haluaisitko nauttia kesästä ilman hyttysten ininää? Meiltä saat myös alumiiniset hyttysverkot uusiin ikkunoihin.

Huolehdi kotisi sisäilman raikkaudesta

Korvausilmaventiilit ja tuuletusmekanismit ovat olennainen osa Tapijola-ikkunaa. Lujat ja helppokäyttöiset luukut ja mekanismit kestävät käytössä koko ikkunoiden käyttöiän ja varmistavat terveellisen sisäilman. Valitse mallistostamme sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat tuuletusluukut- ja mekanismit.

Ikkunoiden tuotekortit

Ikkunoiden suoritus­taso­ilmoitukset

Puusepänliike Veljekset Aitto-oja Oy

020 764 9650
aitto-oja@tapijola-ikkunat.fi

 

Y-tunnus 0985828-1

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä pikapuoliin.

    * pakollinen