Tapijola EK

Design-ikkuna uudiskohteiden suuriin ikkunapintoihin

Tapijola EK-ikkuna perustuu SFS sertifioituun lämpölasielementtiin. Sopivia käyttökohteita ovat suuret lasipinnat sekä edullista ja yksinkertaista rakennetta vaativat kohteet. Ikkunan alumiiniverhoiltu ulkorakenne takaa ikkunalle pitkän iän Suomen vaihtelevassa ilmastossa.

Tapijola EK-ikkunan ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja kotisi kauniita ikkunoita voidaan täydentää haluamillasi lisävarusteilla tai erikoislaseilla.

Ominaisuudet

 • Kotimaisesta puusta valmistetut ikkunankarmit pitävät kauniin ulkonäkönsä Suomen olosuhteissa useita vuosikymmeniä.
 • Tapijola-ikkunoiden lämpölasi on energiatehokas ja ekologinen.
 • Ikkunan ilmanläpäisevyysarvo on optimaalinen 4.
 • Vesitiiviysluokka on erinomainen E1200.
 • Tuulenpaineenkestävyysluokka luja C3.
 • 5 vuoden takuu.

Lisäpaketit

 • Sävylaseilla luot kaunista ilmettä kotisi ikkunoihin.
 • Panssarilasi on murtovarma kodin turva.
 • Palonsuojalasi täyttää EI15/EI30-luokkien palovaatimukset.
 • Ääntä eristävä lasi hiljentää tehokkaasti liikenteen melun.
 • Auringonsuojalasi viilentää kesähelteillä.
 • Allergiaoireet kuriin tuuletusikkunoiden allergiasuojilla.
 • Sälekaihdin on klassisen tyylikäs verhoratkaisu.
 • Varmista kesäyön rauha hyttyspuitteilla.

Otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sit amet tellus in purus dignissim sodales. Nullam tempor suscipit felis vitae pellentesque. Donec aliquam lorem et massa blandit auctor.

Otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sit amet tellus in purus dignissim sodales. Nullam tempor suscipit felis vitae pellentesque. Donec aliquam lorem et massa blandit auctor.

Lisäominaisuuksilla jokaiseen kotiin sopivat ikkunat

Auringonsuojalasilla viilennystä paahteisiin kesäpäiviin

Tehokas ja huomaamaton Suncool 70/40 -auringonsuojalasi isoissa ikkunoissa auringon puoleisilla seinillä vähentää ilmastointilaitteiden kuormitusta ja energiakustannuksia kesähelteillä.

Ääntä eristävä lasi melun torjuntaan

Jatkuva liikenteen melu vaikuttaa tutkitusti elämänlaatua heikentävästi. Tapijola-ikkunoihin on saatavana ääntä eristävät lasit, jotka vaimentavat ulkoa kantautuvan melun hyvin tehokkaasti. Nuku paremmin - valitse Tapijola-ikkuna!

Palonsuojalasilla turvaa

Monesti ulkorakennuksissa säilytetään tulenarkoja aineita. Tällöin pihavaraston tai autotallin vastaiseen ikkunaan on hyvä valita turvallisuutta lisäävät palonsuojalasit. Tapijola-ikkunoiden palonsuojalasi täyttää EI15/EI30-luokkien palovaatimukset.

Panssarilasi pysäyttää murtomiehet

Lisää kotisi turvallisuutta murtovarmoilla Tapijola-panssarilasi-ikkunoilla. Vankkoihin karmeihin tehdyt panssarilasi-ikkunat tuovat turvaa ilkivaltaa ja omaisuusrikoksia vastaan. Turvaa tärkeimpäsi Tapijola-ikkunoilla.

Allergiaikkunapaketti

Tuuletuksen yhteydessä sisäilmaan päässyt siitepöly on monen allergikon vuosittainen lääkitystä vaativa riesa. Tapijolan allergiaikkunoilla vähennät niin siitepölystä kuin muista ilman epäpuhtauksista johtuvia silmä- ja hengitystieoireita.

Lasit kotisi sävyissä

Valikoimissamme on rajaton määrä eri värivaihtoehtoja laseihin.  Voit valita ikkunoihisi haluamasi sävylasit edullisesti, vaikka eri sävyjä yhdistellen. Valikoimistamme löydät myös erilaisia häivytelaseja, esimerkiksi pesuhuoneeseen tai saunaan.

Kruunaa ikkunasi kaihtimilla

Sälekaihdin on edullinen ja säädeltävä verhoratkaisu  joka kotiin. Tapijola-ikkunoihin saat lisävarusteena laadukkaat sälekaihtimet. Sälekaihtimilla estät huonetilan kuumenemisen helteellä ja säädät luonnonvalon määrää kodissasi portaattomasti. Kysy kaihdinratkaisujamme!

Räätälöidyt ikkunaverkot

Ikkunaverkoilla pidät lemmikkisi sisällä ja hyttyset ulkona.  Tapijola-ikkunoihin on saatavana kiinteitä ja irrotettavia ristikoita tuomaan turvaa lemmikkieläimillesi, kuten kissoille, matelijoille ja linnuille. Tapijola-ikkunoihin asennettavat hyttysverkot ovat lisävarusteiden kestosuosikki vuodesta toiseen. Nauti kesästä - ilman hyttysten ininää!

Huolehdi kotisi sisäilman raikkaudesta

Korvausilmaventiilit ja tuuletusmekanismit ovat olennainen osa Tapijola-ikkunaa. Lujat ja helppokäyttöiset luukut ja mekanismit kestävät käytössä koko ikkunoiden käyttöiän ja varmistavat terveellisen sisäilman. Valitse mallistostamme sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat tuuletusluukut- ja mekanismit.

Ikkunoiden tuotekortit

Puusepänliike Veljekset Aitto-oja Oy

020 764 9650
aitto-oja@tapijola-ikkunat.fi

 

Y-tunnus 0985828-1

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä pikapuoliin.

  * pakollinen