Ikkunaremontit taloyhtiöille

Taloyhtiön ikkunaremontti on investointi, joka parantaa energiatehokkuutta, ulkonäköä ja asumismukavuutta. Luotettavasti ja laadukkaasti tehty ikkunaremontti nostaa taloyhtiön arvoa. Tapijola-ikkunat tarjoaa luotettavaa kumppanuutta sekä ekologiset ja laadukkaat ikkunat. Meillä on pitkä kokemus ikkunoiden valmistamisesta ja asentamisesta.

Tapijola-ikkunat tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua ikkunaremonttiin. Haluamme tehdä sen nopeaksi ja vaivattomaksi taloyhtiölle. Ikkunaremontti alkaa suunnittelusta ja kartoituskäynnistä, jonka jälkeen saatte tarjouksen. Tämän jälkeen ikkunat valmistetaan ja ammattitaitoiset asentajamme asentavat ikkunat paikoilleen. Hoidamme lopuksi vanhat ikkunat asianmukaisesti kierrätykseen.

 

 

  1.

  Kartoituskäynti ja suunnittelu

   2. 

   Tarjous

    3. 

    Toimitus ja asennus

     4.

     Loppusiivous ja vanhojen ikkunoiden kierrätys

     “Ikkunaremontti on taloyhtiöille iso investointi, joten toimittaja kannattaa valita huolella. Ikkunoiden tulee palvella seuraavat 20-30 vuotta, joten on tärkeää panostaa niin tuotteiden kuin palvelun laatuun, jotta saadaan sitä, mitä halutaan. Tapijola-ikkunoilta saa nämä molemmat. Heillä on hyvä lähestymistapa asiakkaan suuntaan. He kuuntelevat asiakasta ja haluavat palvella.” 

     Heimovaara Matti
     Isännöitsijä, Retta

     100% Kotimainen

     Tapijola-ikkunoilla on pitkä ja vankka kokemus ikkunoiden valmistuksessa. Panostamme ekologisuuteen ja uusiutuvan energian käyttöön. Kotimaiset energiatehokkaat ikkunat valmistuvat Hankasalmella. Valmistamme ikkunat kotimaisista, lähellä tuotetuista, kierrätettävistä raaka-aineista.

     Olisiko nyt sopiva aika parantaa taloyhtiönne energiatehokkuutta?

     Pyydä tarjous ikkunoista, niin otamme mahdollisimman pian yhteyttä.

     Erinomaisen energiatehokas saneerausikkuna passiivitaloon

     Tapijola Energy 0.8 -ikkunan käyttökohteet ovat erittäin pientä energiankulutusta vaativat kohteet, kuten passiivitalot. Ikkunalla on matala 0.8 U-arvo. Ikkunan rakenne on tuttu ja turvallinen MSE-rakenne, mikä takaa tuotteen toimivuuden Suomen vaihtelevassa ilmastossa.
     Ulkopuitteen lasissa on huurtumista vähentävä pinta.

     Tapijola Energy 0.8 -ikkunan ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja kotisi kauniita ikkunoita voidaan täydentää haluamillasi lisävarusteilla tai erikoislaseilla.

     Uudiskohteen ikkunat
     Oleskelutilan ikkunat

     Tapijola-ikkunat 

     020 764 9650
     aitto-oja@tapijola-ikkunat.fi

     Y-tunnus 0985828-1

     Haluan tarjouksen ikkunoista

     Lähetä meille yhteystietosi ja tietoja ikkuna- ja ovitarpeistasi alla olevalla lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

      * pakollinen