Vahvasti keskisuomalainen

Puusepänliike Veljekset Aitto-oja Oy on vuonna 1995 perustettu hankasalmelainen perheyritys Tapijola-ikkunoiden takana. Yrityksen omistavat veljekset Antti ja Jussi Aitto-oja. Tapijola-ikkunoiden pääkonttori ja tehdas pitävät paikkaansa Hankasalmella, Keski-Suomessa.

Tapijola-ikkunoiden laadukkaiden ikkunoiden valmistuksessa käytetään kotimaista puuta. Ikkunoiden tuotannossa panostetaan ekologisuuteen ja uusiutuvan energian käyttöön. Tehtaan asentajat hoitavat ikkunoiden asennukset kohteeseen, asennuksen valvonnan ja lopputarkastuksen sekä vanhojen ikkunoiden kierrätyksen.

Valitsemalla energiatehokkaat Tapijola-ikkunat sinäkin voit pienentää hiilijalanjälkeäsi ja samalla tukea suomalaista työtä.

Raaka-aineet läheltä

Tapijola-ikkunoiden karmit valmistetaan Keski- ja Itä-Suomen metsissä kasvaneesta PEFC-sertifioidusta puusta. Ikkunoiden lasi toimitetaan Keski-Pohjanmaalta ja alumiini Etelä-Pohjanmaalta.  Sälekaihtimet ja hyttysverkot ovat kotoisin Itä-Suomesta ja Pohjanmaalta.

Valmistus Hankasalmella

Tapijola-ikkunat valmistetaan kotimaisista raaka-aineista Hankasalmella, Keski-Suomessa. Karmien pintakäsittely on 100 % suomalaista. Lähellä tuotettujen raaka-aineiden ja kotimaisen työn ansiosta voimme taata, että tiedät ikkunoittesi alkuperän.

Ikkunat ympäristöä kunnioittaen

Tuotannon kulmakivenä on ekologisuus. Vaikka ikkunamme on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä, ne valmistetaan kierrätettävistä raaka-aineista. Raaka-aineemme tuotetaan lähellä, mikä pienentää kuljetusten hiilijalanjälkeä.

Kierrätämme kaiken

Tapijola-ikkunoiden karmien valmistuksessa syntyvä puru puristetaan briketeiksi, joita käytetään tehtaan lämmittämiseen. Purkamamme vanhat karmit ja ikkunat kierrätetään tehokkaasti. Käyttämämme pintakäsittelyaineet täyttävät M1-luokituksen eli niistä ei haihdu sisäilmaan haitallisia aineita.

Käytössämme on PKY-Laatu toimintajärjestelmä

Avaa sertifikaatti painamalla tästä

Meillä on korkein luottoluokitus AAA

Suomen vahvimmat sertifikaatti

Kuulumme tilaajavastuun piiriin

Puusepänliike Veljekset Aitto-oja Oy

020 764 9650
aitto-oja@tapijola-ikkunat.fi

 

Y-tunnus 0985828-1

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä pikapuoliin.

    * pakollinen