Vahvasti keskisuomalainen

Puusepänliike Veljekset Aitto-oja Oy on vuonna 1995 perustettu hankasalmelainen perheyritys Tapijola-ikkunoiden takana. Yrityksen omistavat veljekset Antti ja Jussi Aitto-oja. Tapijola-ikkunoiden pääkonttori ja tehdas pitävät paikkaansa Hankasalmella, Keski-Suomessa.

Tapijola-ikkunoiden laadukkaat ikkunat ovat materiaaleitaan ja tuotannoltaan 100 % kotimaiset. Ikkunoiden tuotannossa panostetaan ekologisuuteen ja uusiutuvan energian käyttöön.

Tapijola-ikkunoiden karmeissa käytettävä puu on peräisin Keski- ja Itä-Suomen metsistä, lasit ja alumiini Pohjanmaalta. Tuotantohallin lämmitys hoidetaan ekologisesti puun sahauksessa syntyneellä jätepurulla. Tapijola-ikkunoiden omat asentajat hoitavat ikkunoiden asennukset kohteeseen, asennuksen valvonnan ja lopputarkastuksen sekä vanhojen ikkunoiden kierrätyksen.

Valitsemalla energiatehokkaat Tapijola-ikkunat sinäkin voit pienentää hiilijalanjälkeäsi ja samalla tukea suomalaista työtä.

Raaka-aineet läheltä

Tapijola-ikkunoiden karmit valmistetaan Keski- ja Itä-Suomen metsissä kasvaneesta SFS-sertifioidusta puusta. Ikkunoiden lasi toimitetaan Keski-Pohjanmaalta ja alumiini Etelä-Pohjanmaalta.  Sälekaihtimet ja hyttysverkot ovat kotoisin Itä-Suomesta ja Pohjanmaalta.

Valmistus Hankasalmella

Tapijola-ikkunat valmistetaan kotimaisista raaka-aineista Hankasalmella, Keski-Suomessa. Karmien pintakäsittely on 100 % suomalaista. Lähellä tuotettujen raaka-aineiden ja kotimaisen työn ansiosta voimme taata, että tiedät ikkunoittesi alkuperän.

Ikkunat ympäristöä kunnioittaen

Tuotannon kulmakivenä on ekologisuus. Vaikka ikkunamme on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä, ne valmistetaan kierrätettävistä raaka-aineista. Raaka-aineemme tuotetaan lähellä, mikä pienentää kuljetusten hiilijalanjälkeä.

Kierrätämme kaiken

Tapijola-ikkunoiden karmien valmistuksessa syntyvä puru puristetaan briketeiksi, joita käytetään tehtaan lämmittämiseen. Purkamamme vanhat karmit ja ikkunat kierrätetään tehokkaasti. Käyttämämme pintakäsittelyaineet täyttävät M1-luokituksen eli niistä ei haihdu sisäilmaan haitallisia aineita.

Käytössämme on PKY-Laatu toimintajärjestelmä

Avaa sertifikaatti painamalla tästä

Meillä on korkein luottoluokitus AAA

Suomen vahvimmat sertifikaatti

Kuulumme tilaajavastuun piiriin

Ikkunoiden suoritus­taso­ilmoitukset

Puusepänliike Veljekset Aitto-oja Oy

020 764 9650
aitto-oja@tapijola-ikkunat.fi

Y-tunnus 0985828-1

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä pikapuoliin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.