Puusepänliike Veljekset Aitto-oja on valmistanut laatuikkunoita ympäristöä kunnioittaen jo yli 20 vuoden ajan. Yrityksemme historian aikana olemme nähneet erilaiset alan muutokset ja myös itse kokeneet niiden haasteet. Vaikka kilpailu alalla kiristyy jatkuvasti ja katteet pienenevät, yhdestä asiasta emme suostu tinkimään. Se on kotimaisuus.

Kotimaisuus arvossaan

Kotimaisuus on meille kilpailuetu, jota myös asiakkaamme arvostavat. Kotimaisuus näkyy meillä Tapijola-ikkunoilla sekä raaka-aineissa että työnteon tapana. Työllistämme tällä hetkellä 15 työntekijää Hankasalmella. Juuremme ovat syvällä Keski-Suomen sydämessä ja perheyrittäjyyden henki on vahvasti voimissaan.

Raaka-aineiden valinnassa suositaan suomalaista

Tapijola-ikkunoiden karmit valmistetaan Keski- ja Itä-Suomen metsissä kasvaneesta puusta. Ikkunoiden lasi toimitetaan Keski-Pohjanmaalta ja alumiini Etelä-Pohjanmaalta. Sälekaihtimet ja hyttysverkot ovat kotoisin Itä-Suomesta ja Pohjanmaalta.

SFS-sertifioitua puutavaraa

Puutavaran alkuperä ja kotimaisuus ovat aina olleet meille tärkeitä asioita, joten nostamme avoimesti esiin koko tuotantoketjun metsästä lähtien. Hyväksymämme puutavara on aina SFS-sertifioitua.

SFS-sertifikaatti osoittaa yritysvastuun puun ja puutuotteiden käytössä. SFS-sertifikaatilla me varmistamme puun alkuperän jäljitettävyyden ja kansainvälisesti sovittujen kriteerien täyttymisen. Edellytyksenä on toimittajien ja raaka-aineiden alkuperän tunnistaminen sekä tuoteryhmien, vastuiden ja prosessien määrittely.

Laadulla on oma hintansa

Laadukkaiksi Tapijola-ikkunoiksi kutsumme sellaiset ikkunat, jotka täyttävät suunnitellut kriteerit sekä tyydyttävät asiakkaamme tarpeet. Valmistamme ikkunat aina laatu, turvallisuus ja vastuullisuus edellä suomalaisia asiakkaitamme varten. Ikkunamme täyttävät kaikki uudet ja lähitulevaisuuden rakennusmääräykset pohjoisia olosuhteita huomioiden, ja annamme niille 5 vuoden takuun.

Ostopäätöksen tueksi annamme lupauksen, joka pitää

Vyöllemme on karttunut aimo määrä kokemusta. Olemme nähneet alan myötä- ja vastoinkäymiset. Vuosikymmenien tuomalla kokemuksella ja varmuudella osaamme palvella asiakkaitamme kaikissa ikkunoihin liittyvissä kysymyksissä alusta loppuun – tiedusteluista lopputarkastukseen. Yrityksemme on tunnettu muun muassa toimitusvarmuudestaan ja Tapijola-ikkunoiden vaivattomasta asennuksesta. Lue lisää, miten teemme ikkunaremontin asiakkaillemme aina mahdollisimman vaivattomaksi

Kaiken kaikkiaan olemme ylpeitä kotimaisuudestamme. Tahdomme antaa täyden tukemme kotimaiselle työlle sekä tuotannolle ja sitoudumme siihen sataprosenttisesti. Mitä tulee suomalaiseen työnteon tapaan, niin kahdesta asiasta meillä ei tingitä: laadusta ja toimitusvarmuudesta.

Varaa maksuton ikkunoiden mittauskäynti TÄÄLTÄ.