Tapijola-ikkunat on saanut kiitosta asiakkailtaan palvelun laadusta ja henkilöstön ammattitaidosta. Meille on erityisen tärkeää, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme ripeästi ja kokonaisvaltaisesti. Tavoitteenamme on järjestää asiakkaillemme vaivaton ja helppo ikkunaremontti.

Vaivaton ikkunaremontti tapahtuu näin:

  1. Järjestämme ilmaisen ikkunamittauskäynnin ja kartoitamme nykytilanteen.
  2. Vastaanotamme asiakkaan toiveet ja tarpeet.
  3. Annamme selkeän, pitävän tarjouksen uusien ikkunoiden kokonaistoimituksesta.
  4. Sovimme sopivan asennuspäivän.
  5. Toimitamme ja asennamme asiakkaan tarpeisiin valmistetut ikkunat.
  6. Loppusiivouksen yhteydessä hoidamme myös vanhat ikkunat kierrätykseen.

Tapijola-ikkunoiden ammattilaiset asennusmiehet varmistavat ikkunaremontin sujuvan etenemisen ja pitävät omakotitalon asukkaat aina ajan tasalla. Nyrkkisääntönä pidämme, että uusien ikkunoiden asennustahti on noin 5 – 10 ikkunaa päivässä.

Muista, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kodin ikkunaremontista!

Teemme ikkunoiden mittauskäynnit maksutta ja mittauskäynnin jälkeen saat pitävän tarjouksen kotisi ikkunaremontista. Tilaa maksuton mittauskäynti  TÄÄLLÄ.

Huolehdimme kotisi sisäilman raikkaudesta

Tapijola-ikkunat tarjoaa laajan valikoiman lisäominaisuuksia jokaiseen kotiin.
Korvausilmaventtiilit ja tuuletusluukut pitävät kotisi sisäilman puhtaana. Asiantuntijamme tietävät korvausilmaventtiilien oikeantapaisesta sijoittamisesta huonekohtaisesti. Korvausilmaventtiilien asennus on helppo ja edullinen tapa johtaa raikasta ja puhdasta ilmaa sisätiloihin.

Jos kärsit allergiasta ja haluat pitää sisäilman siitepölystä vapaana, niin kannattaa harkita allergiaikkunapaketti. Tuuletuksen yhteydessä sisäilmaan päässyt siitepöly on monen allergikon vuosittainen lääkitystä vaativa riesa. Tapijolan allergiaikkunoilla vähennät niin siitepölystä kuin muista ilman epäpuhtauksista johtuvia silmä- ja hengitystieoireita.