Paikallinen kumppani taloyhtiön ikkunaremonttiin

Onko ikkunaremontti ajankohtainen taloyhtiössäsi? Taloyhtiön ikkunaremontti on iso urakka, mutta oikean kumppanin kanssa remontti on sujuva, huoleton ja vaivaton projekti. Tapijola-ikkunat valmistaa ikkunoita Hankasalmella kotimaisesta puusta, ja valmistamme, toimitamme sekä asennamme ikkunat kaikenlaisiin kohteisiin.

 

Ikkunat tulevat elinkaarensa päätyyn  30–40 vuoden iässä. Lisäksi taloyhtiöissä ikkunaremontilla tavoitellaan energiansäästöä, parempaa ilmanlaatua, parempaa ikkunoiden käytettävyyttä tai esimerkiksi äänieristystä.

Taloyhtiön ikkunoiden rakenteelliset osat ja huoneiston ulkopuoliset lasit ovat taloyhtiön vastuulla.

Omakotitalon ikkunat

Taloyhtiön ikkunaremontti Tapijola-ikkunoiden kanssa:

1. Suunnittelu ja kartoituskäynti

2. Tarjous

3. Toimitus ja asennus

4. Loppusiivous ja vanhojen ikkunoiden kierrätys

Tapijola-ikkunat on luotettava ja paikallinen kumppani

✔️ Raaka-aineet läheltä
Tapijola-ikkunoiden karmit valmistetaan kotimaisesta puusta.

🇫🇮 Valmistus Hankasalmella
Tapijola-ikkunat valmistetaan Hankasalmella, Keski-Suomessa. Karmien pintakäsittely on 100 % suomalaista.

⚡️ Energiatehokkaat ikkunat
Ikkunamme ovat ominaisuuksiltaan hyvin energiatehokkaita.

🌍 Ikkunat ympäristöä kunnioittaen
Tuotannon kulmakivenä on ekologisuus. Vaikka ikkunamme on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä, ne valmistetaan kierrätettävistä raaka-aineista.

♻️ Kierrätämme kaiken
Tapijola-ikkunoiden karmien valmistuksessa syntyvä puru puristetaan briketeiksi, joita käytetään tehtaan lämmittämiseen. Purkamamme vanhat karmit ja ikkunat kierrätetään tehokkaasti.

Pitkä kokemus taloyhtiöiden ikkunaremonteista

Tapijola-ikkunat on käynnistänyt toimintansa jo vuonna 1995. Toimintamme peruspilarit eivät ole vuosien varrella muuttuneet: Laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöinen toiminta ovat edelleen yrityksellemme tärkeitä arvoja. Pitkä kokemus on auttanut tekemään toimitusketjusta rutiinia sekä kehittämään aktiivisesti toimintaa ja tuottavuutta.

Alusta saakka on pidetty huolta, että ikkunat täyttävät niille asetetut standardit ja vaatimukset. Kehittämistä on tehty myös laatujärjestelmällä ja tuotteiden testaamisella. Olemme halunneet kehittyä vastuullisena yrityksenä kehittäen tuotteiden energiatehokkuutta ja ekologista toimintaa. Tärkeintä meille on edelleen, että asiakas saa mitä tilaa – laadukkaat, tilausta vastaavat ikkunat, sovitusti toimitettuna.

Olisiko nyt sopiva aika parantaa kodin energiatehokkuutta?

Pyydä tarjous ikkunoista, niin otamme mahdollisimman pian yhteyttä.

Erinomaisen energiatehokas saneerausikkuna passiivitaloon

Tapijola Energy 0.8 -ikkunan käyttökohteet ovat erittäin pientä energiankulutusta vaativat kohteet, kuten passiivitalot. Ikkunalla on matala 0.8 U-arvo. Ikkunan rakenne on tuttu ja turvallinen MSE-rakenne, mikä takaa tuotteen toimivuuden Suomen vaihtelevassa ilmastossa.
Ulkopuitteen lasissa on huurtumista vähentävä pinta.

Tapijola Energy 0.8 -ikkunan ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja kotisi kauniita ikkunoita voidaan täydentää haluamillasi lisävarusteilla tai erikoislaseilla.

Uudiskohteen ikkunat
Oleskelutilan ikkunat

Tapijola-ikkunat 

020 764 9650
aitto-oja@tapijola-ikkunat.fi

Y-tunnus 0985828-1

Haluan tarjouksen ikkunoista

Lähetä meille yhteystietosi ja tietoja ikkuna- ja ovitarpeistasi alla olevalla lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    * pakollinen