Meiltä voit varata ajan maksuttomalle mittauskäynnille. Aika varataan täyttämällä maksuttoman mittauskäynnin lomake. Teitä palvelee Marko Mäkinen. Hänen ammattitaidolla suunniteltu ikkunaremontti takaa hyvän lopputuloksen. Marko on teihin yhteydenottopyynnön jälkeen yhteydessä ja ehdottaa teille sopivaa aikaa. Maksuton mittauskäynti on nimensä mukaisesti ilmainen.

Maksuttomalla mittauskäynnillä otetaan ikkunoista mitat ja otetaan huomioon teidän tarpeet lisävarusteista, kuten sälekaihtimista, hyttysverkoista ja korvausilmaventtiileistä. Otamme myös huomioon mm. ikkunoiden kätisyydet ja värityksen, rakennuksen ilmanvaihdon sekä äänieristysvaatimukset. Maksuttoman mittauskäynnin jälkeen jätämme hinta- ja aikataulutarjouksen. 

Maksuton mittauskäynti ei sido teitä mihinkään, mutta tietenkin toivomme että tarjouksemme johtaa tilaukseen. Meiltä voi sopia maksuttoman mittauskäynnin jo remontoinnin kustannusarviovaiheessa. Palvelemme mielellään Maksuttoman mittauskäynnin merkeissä. Meihin voi olla yhteydessä maksuttomasta mittauskäynnistä myös alla olevasta linkistä.

Varaa maksuton mittauskäynti