Ikkunoiden käyttöikä

Useimmat ikkunaremonttikohteet ovat 60-90-lukujen omakotitaloja, koska ikkunoiden käyttöikä on noin 30-40 vuotta. Kaikissa tapauksissa ikkunat eivät kestä näin pitkään, sillä olosuhteilla ja ylläpidolla on ikkunoiden kestävyyteen iso merkitys.

Tyypillisiä ongelmia vanhoissa ikkunoissa ovat vuotavat tiivisteet, hilseilevä maali ja huurtuvat ikkunat. Huonokuntoisista ikkunoista on eniten tietysti harmia talviaikaan – vedon tunne ja iso lämmityslasku laittavat pohtimaan ikkunaremonttia. 

Energiatehokkuutta ikkunaremontilla

Modernit ikkunat ovat lämmöneristyskyvyiltään erinomaisia. Käyttöikä yltää jopa 50 vuoteen ja huollon tarve on pientä. Tapijola-ikkunat ovat energiatehokkaita ja ekologisia sekä täyttävät rakennusmääräykset. Laadukkaille Tapijola-ikkunoille myönnetään viiden vuoden takuu.

Tapijola-ikkunoiden raaka-aineet, pintakäsittely, valmistus ja logistiikka ovat taattua kotimaista laatua. Täysin kotimaiset Tapijola-ikkunat valmistetaan tehtaallamme Hankasalmella, Keski-Suomessa.

Ikkunaremontti lähtee käyntiin maksuttomalla mittauskäynnillä, jonka yhteydessä annamme pitävän tarjouksen kotimaisista laatuikkunoista.

Ikkunaremontin hinta? Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hinnassa on luonnollisesti vaihtelua useista syistä johtuen. Hintaan vaikuttavat esimerkiksi ikkunoiden määrä, koko, mahdolliset erikoistoiveet ja lisävarusteet. Nyrkkisääntönä voi sanoa, että Tapijola-ikkunat omakotitaloon maksavat noin 1000 € /aukko asennettuna ja 300-700 € /aukko asiakkaan omana asennuksena.

Aloita ikkunaremontti maksuttomalla mittauskäynnillä, jossa saat arvokasta lisätietoa kotisi energiatehokkuuden parantamisesta.