Säästöä lämmityskuluihin

Ikkunaremontti on yksi tehokkaimpia tapoja parantaa vanhan asunnon energiatehokkuutta. Vanhojen ikkunoiden ja ovien kautta karkaa usein merkittävästi lämpöä, jolloin asuntoa lämmitetään “harakoille”.

Ikkunaremontti on siis energiaremontti. Uudet ikkunat tekevät vanhassa kohteessa huikean parannuksen energiatehokkuuteen.  Suomen olosuhteissa ikkunoiden ja ovien merkitys on suuri kiinteistön lämmityskuluissa.

Energiatehokkuuden lisäksi uudet ikkunat tuovat myös muita etuja: asunnon äänieristys paranee, vedon tunne häviää, ikkunat ovat käytännöllisemmät ja uusien ikkunoiden ansiosta asunnon arvo nousee.

Lähes 30 vuotta kotimaisia ikkunoita

Tapijola-ikkunat on käynnistänyt toimintansa jo vuonna 1995. Toimintamme peruspilarit eivät ole vuosien varrella muuttuneet: Laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöinen toiminta ovat edelleen yrityksellemme tärkeitä arvoja. Pitkä kokemus on auttanut tekemään toimitusketjusta rutiinia sekä kehittämään aktiivisesti toimintaa ja tuottavuutta.

Alusta saakka on pidetty huolta, että ikkunat täyttävät niille asetetut standardit ja vaatimukset. Kehittämistä on tehty myös laatujärjestelmällä ja tuotteiden testaamisella. Olemme halunneet kehittyä vastuullisena yrityksenä kehittäen tuotteiden energiatehokkuutta ja ekologista toimintaa. Tärkeintä meille on edelleen, että asiakas saa mitä tilaa – laadukkaat, tilausta vastaavat ikkunat, sovitusti toimitettuna.

5 syytä valita Tapijola-ikkunat:

  1. Energiatehokkuus
  2. Ekologisuus
  3. Pitkä kokemus (lähes 30 vuotta)
  4. Valmistus Suomessa, kotimaisesta puusta
  5. 5 vuoden takuu

Olisiko nyt sopiva aika parantaa kodin energiatehokkuutta?

Pyydä tarjous ikkunoista, niin otamme mahdollisimman pian yhteyttä.

Erinomaisen energiatehokas saneerausikkuna passiivitaloon

Tapijola Energy 0.8 -ikkunan käyttökohteet ovat erittäin pientä energiankulutusta vaativat kohteet, kuten passiivitalot. Ikkunalla on matala 0.8 U-arvo. Ikkunan rakenne on tuttu ja turvallinen MSE-rakenne, mikä takaa tuotteen toimivuuden Suomen vaihtelevassa ilmastossa.
Ulkopuitteen lasissa on huurtumista vähentävä pinta.

Tapijola Energy 0.8 -ikkunan ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja kotisi kauniita ikkunoita voidaan täydentää haluamillasi lisävarusteilla tai erikoislaseilla.

ikkunaremontti

Tapijola-ikkunat 

020 764 9650
aitto-oja@tapijola-ikkunat.fi

Y-tunnus 0985828-1

Haluan tarjouksen ikkunoista

Lähetä meille yhteystietosi ja tietoja ikkuna- ja ovitarpeistasi alla olevalla lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

    * pakollinen