Arvonnan säännöt

 

Tapijola-ikkunat / Juhlavuoden kampanja 2020

 

1) Arvonnan järjestää Tapijola-ikkunat / Puusepänliike Veljekset Aitto-oja Oy

2) Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Arvonnan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3) Arvontaan voi osallistua 24.3.–31.12.2020 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan seuraavana arkipäivänä. Tapijola-ikkunat pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4) Tapijola-ikkunat arpoo arvontaan osallistuneiden kesken kahdelle voittajalle Tapijola-ikkunoita tai lisätarvikkeita enintään 2500 euron (sis. alv. 24 %) arvosta. 

5) Tapijola-ikkunat maksaa arpajaisveron.

6) Arvonta on käynnissä verkossa osoitteessa tapijola-ikkunat.fi. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran.

7) Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista tapijola-ikkunat.fi -internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8) Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9) Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10) Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11) Tapijola-ikkunat pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

12) Mikäli voittaja on hankkinut kampanja-aikana Tapijola-ikkunoiden tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle 2500 € (sis alv 24 %). Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota Tapijola-ikkunoiden tuotteisiin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin. Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

13) Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.