Kevään 2018 suuressa ikkunakampanjassamme arvoimme kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 5 000 euron arvoiset Tapijola-ikkunat asennuksineen. Arpaonni suosi Eeva Salmelaa Nokialta.

”En uskonut aluksi, että voitin. Kysyin, onko tämä joku vitsi? Mutta totta se oli”, Eeva Salmela naurahtaa.

70-luvun omakotitalon ikkunat tulivat elinkaarensa päähän, kun sisällä alkoi tuntua vetoisalta ja karmitkin olivat kuluneet. Salmela totesi, että vanhat ikkunat olivat vaihdon tarpeessa.

”Vanhat ikkunat olivat todella huonossa kunnossa, talvisin oli kylmää. Lisäksi edelliset ikkunat olivat vanhantyyppiset, umpinaiset. Kahden lasin väliin kertyi likaa eikä sitä mitenkään saatu pestyä”, muistelee Eeva Salmela.

Eeva Salmela olikin jo pitkään pohtinut miehensä kanssa ikkunoiden uusimista. Onnettaren arvottua suuren ikkuna-arvonnan voittajaksi Eevan, Salmelan perhe päätti uusia omakotitalonsa kaikki 8 isoa ja 5 pientä ikkunaa. Ikkunatoimituksen yhteydessä vaihdettiin myös ulko-ovi. Tällöin omakotitalon ulkonäkö säilyi yhtenäisenä, siistinä ja modernina.

”Vanhat ikkunat ja varsinkin ulko-ovi olivat meille murheenkryyni. Lahjakortti oli aika suuri avustus ikkunoiden uusimiseen”, toteaa Salmela.

Mittauskäynnin yhteydessä Salmelalle valmistettiin yksilöllinen ikkunaremonttisuunnitelma. Elokuun alussa omakotitaloon asennettiin 13 puusepäntyönä valmistettua energiatehokasta Tapijola-ikkunaa sekä muhkea tummanharmaa ulko-ovi. Kahden työmiehen voimin asennus toteutui aikataulussa kahdessa päivässä. Vanhat tarpeettomat ikkunat ja ovi vietiin pois.

”Asennus oli nopea ja asennusmiehet erittäin mukavia, he aina soittivat päivän päätteeksi ja kertoivat mitä on tehty. Siisti työnjälki ja ylipäätään hyvää palvelua”, kiittelee Salmela.

Isommat ikkunat ovat varustettu sälekaihtimilla ja korvausilmaventtiileillä, kun taas pienemmät kylpyhuoneen ikkunat ovat suojattu himmennyslasilla. Kaikki ikkunat ovat avattavia.

”Me ollaan todella paljon tykätty uusista ikkunoista. Meillä ei ole ikinä ollut tällaisia moderneja ikkunoita ja sälekaihtimia, ja on myöskin luksusta päästä pesemään ikkunat kunnolla, joka pinta erikseen”, kertoo Salmela.  

Mitä mieltä Eeva Salmela on projektin lopputuloksesta?

”Ollaan erittäin tyytyväisiä! Uudet Tapijola-ikkunat muuttivat talon ilmettä huomattavasti sekä lisäsivät asumismukavuutta ja valoisuutta”, Eeva Salmela iloitsee ja jatkaa:

”Voin suositella Tapijola-ikkunoita. Heillä on nopea toiminta ja hyvä työn laatu.”

Pyydä tarjous kotimaisista Tapijola-ikkunoista »