Vihtavuorelle 80-luvulla rakennettuun taloon asennettiin uudet Tapijola-ikkunat vuoden alussa. Talon asukkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä uusiin ikkunoihin. Heti asennuksen jälkeen tulivat kunnon paukkupakkaset, jolloin ikkunat pääsivät heti testiin ja ne pitivät lämmön sisällä erinomaisesti.

”On huomattava ero edellisiin, 37 vuotta vanhoihin ikkunoihin”, asiakas kertoo.

”Olen naapureille kehunut, miten hyvät ikkunat meillä nyt on!”

Pariskunta päätyi tilaamaan uudet Tapijola-ikkunat keskusteltuaan ensin naapurinsa kanssa, joka oli tilannut uudet ikkunat toiselta firmalta. Naapuri ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen valintaansa, ja niin alkoi kuumeinen ikkunoiden metsästys verkon syvyyksistä.

Vastaan tulivat Tapijola-ikkunat, joista ei löytynyt yhtään huonoa tai negatiivista kommenttia. Niinpä vihtavuorelaiset soittivat paikalle yrityksen edustajan, ja pian olikin kaupat tehty. Yhteistyö on toiminut hyvin ja asennus sujui mallikkaasti.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, ja varmasti suosittelen firmaa kaikille. Naapureille olen jo kehunut, miten hyvät ikkunat meillä nyt on”, naurahtaa uusien Tapijola-ikkunoiden tyytyväinen omistaja.

Pyydä ikkunatarjous