Jyväskylän Lohikoskella asuu tyytyväinen perhe uusien ikkunoiden ja ovien ympäröimässä talossa. Pari vuotta sitten perhe kilpailutti ikkunaremontteja tekevät yritykset ja tekijäksi valikoitui Tapijola, joka vakuutti kilpailukykyisellä hinnallaan ja paikallisuudellaan.

”Meillä oli selkeä visio siitä, millaiset ikkunat ja ovet haluamme. Tapijolan ammattilaiset osasivat kokemuksensa ansiosta kertoa omia näkemyksiään siitä, mitä asioita olisi järkevää ottaa huomioon. Lopputulos on juuri sellainen kuin pitikin”, ylistää talon emäntä Outi Laukkanen.

Laukkanen kertoo, että yhteistyö Tapijolan kanssa oli helppoa ja mutkatonta. Jos oli jotain kysyttävää, yritykseltä sai aina vastauksen ja viesteihin reagoitiin nopeasti.

”Käyttömukavuus kasvoi mielettömästi”

Perheen talolla on jo ikää, ja Laukkasia harmitti vanhat vastahankoiset ovet, joita sai aina taistella vaivalloisesti auki ja kiinni. Ovi- ja ikkunaremontin jälkeen Laukkasten on ollut ilo kulkea uusista ovista, jotka toimivat vaivatta ja ovat hiljaiset.

”Ovien lisäksi olen erityisen tyytyväinen uusiin desibeli-ikkunoihin makuuhuoneissa, jotka tehokkaasti vaimentavat vilkkaasti liikennöidyn kadun äänet”, Laukkanen tuumaa tyytyväisenä.

Laukkanen kertoo talon käyttömukavuuden kasvaneen merkittävästi uusien ikkunoiden ja ovien ansiosta. Uusien ovien lasipinta tuo lisää valoa kotiin, yleisilme talossa näyttää nyt tosi miellyttävältä.

”Voin suositella Tapijolan palveluja ihan kaikille, heidän kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä pienistä isoihin projekteihin”, Laukkanen summaa.