10 Vuoden takuu

Tapijola Energy 1.0

Tapijola Energy malli on suunniteltu tämänpäivän uudis- ja korjausrakentamiseen. Ikkuna täyttää kaikki uudet ja lähitulevaisuuden rakentamismääräykset. Ikkunan U-arvo 1, ilmanläpäisevyys 4, vesitiiviys E750 ja tuulenpaineen kestävyys C3 ovat huippuluokkaa. Ikkunan U-arvoa voi vielä parantaa lisävarustein. Tapijola Energy -ikkunaan saat myös tarpeittesi mukaan kaikki Tapijola-ikkunan lisävarusteet.

Tapijola Energy 0.8

Tapijola Energy malli on suunniteltu tämänpäivän uudis- ja korjausrakentamiseen. Ikkuna täyttää kaikki uudet ja lähitulevaisuuden rakentamismääräykset. Ikkunan U-arvo 0,8, ilmanläpäisevyys 4, vesitiiviys E750 ja tuulenpaineen kestävyys C3 ovat huippuluokkaa. Ikkunan U-arvoa voi vielä parantaa lisävarustein. Tapijola Energy -ikkunaan saat myös tarpeittesi mukaan kaikki Tapijola-ikkunan lisävarusteet.

Tapijola EK

Tapijola EK-ikkuna perustuu SFS sertifioituun lämpölasielementtiin. Suuret lasipinnat, edullista ja yksinkertaista rakennetta vaativat kohteet. Ikkunan alumiiniverhoiltu ulkorakenne takaa ikkunalle pitkän iän Suomen vaihtelevassa ilmastossa.

Tapijola-ovet

Tapijola-ikkunoilta myös laadukkaat Halltex-ovet

 

Simeoni pystyurat                Simeoni vaakaurat                Timo                Lauri                Venla                Siiri 03